Adio umezeala!

//Adio umezeala!

Adio umezeala!

By | 2020-09-04T06:41:28+00:00 aprilie 4th, 2020|Produse|0 Comments
Secretul unei vieti linistite este copertina Plasticprest.

Este ideam sa ai o copertina la casa dar oare cum trebuie sa arate aceasta, sa nu strice designul casei? Structura poate fi metalica sau usoara fiind construita ca un singur bloc, sudata complet sau cu componente prinse cu suruburi pentru a rezista actiunilor vanturilor puternice.

Spre deosebire de copertinele retractabile, copertinele construite de catre Plasticprest sunt fixe si nu sunt afectate de furtuni sau rafale de vant. Copertinele sunt curatate si tratate iar fiecare copertina se construieste individual in functie de amplasament si se monteaza cu modelul/culoarea de Policarbonat Celular dorite de client. La comanda structura metalica se vopseste in culoarea dorita de client. Si dumneavoastra puteti profita atunci cand ploua si cautati cheia in geanta ca sa descuiati usa.

Montati pur si simplu copertina deasupra usii de la intrare pentru a proteja zona de ploaie, zapada si grindina. Aceasta rezista la o forta a vantului de 90 km/h si o greutate a zapezii de 0,78 kN/mp. Dimensionarea elementelor metalice din care se realizeaza structura care sustine invelitoare din policarbonat se face in functie de panta acoperisului si sarcinile (mai ales produse de zapada si vant) la care acesta trebuie sa reziste. Optional se pot monta in plan vertical elemente de policarbonat care sa opreasca vantul lateral.

Concluzie

In concluzie, incepeti cu o amenajare inteligenta pentru usa de la intrare si montati aceasta copertina! Nu va lasati oaspetii in ploaie inainte ca usa de la intrare sa se deschida.
Copertina este realizata din policarbonat cu grosime variabila, rezistenta la intemperii. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati pagina de contact din acest site sau magazinul nostru online.

 

 

 

 

Leave A Comment