Servicii 2021-07-08T14:39:11+00:00

Serviciile noastre

Ce presupune ?

Plastic Prest va pune la dispozitie serviciul de debitare. Debitam precis si rapid la dimensiunile dorite toata gama de placi, cumparate de la noi. Debitarea se realizeaza de profesionisti si cu precizie milimetrica, folosind cele mai moderne echipamente, exact dupa masurile dorite. Debitarea se realizeaza pe loc, in functie de complexitate cel mult 24 de ore. 

Dimensiunie maxima 6000mm/2100mm.

Ce presupune?

Plastic Prest va pune la dispozitie serviciul de debitare CNC. Debitarea se face cu ajutorul unui router profesional CNC (turatie pana la 22.000 rpm)  si este manevrat de personal calificat si autorizat din punct de vedere legal pentru efectuarea acestui tip de activitate.  Debitarea sau gravarea se face pe baza fisierelor vectoriale puse la dispozitie de catre client

Dimensiunea maxima 2050 mm/ 3050 mm.

Ce presupune ?

Plastic Prest va pune la dispozitie serviciul de debitare si gravare laser. Debitarea/gravarea laser  se realizeaza cu ajutorul unui echipament profesional, la cele mai inalte standarde de calitate (debitare perpendiculara pe plan, pana la grosimi de 20mm).  Viteza de debitare a laserului este ridicata, ceea ce ne permite executia unui numar mare de repere intr-un interval de timp foarte scurt.

Grosimi material 2mm – 20mm si Dimensiune maxima 1000 mm/ 1500 mm.

Ce presupune ?

Plastic Prest va pune la dispoziție serviciul de termoformare liniara a placilor acrilice. Termoformarea este un termen generic pentru procedeul de productie a pieselor din materiale plastice dintr-o foaie de material cu ajutorul temperaturii si al presiunii. Cele mai avantajoase aspecte ale procedeului le reprezinta eficacitatea din punctul de vedere al costurilor de productie si al limitarii ciclului de productie

Grosime material de până la 10mm și lungime material MAX 2000 mm.

Ce presupune ?

Plastic Prest va pune la dispozitie servicii de proiectare specializata pentru toata gama de proiecte. Fiecare proiect este important pentru noi, de aceea tratam cu maxima seriozitate fiecare detaliu pentru a satisface si cele mai exigente cerinte.

Ce presupune ?

Plastic Prest va pune la dispozitie serviciul de Optimizare material. Desi, pentru a asigura o utilizare maxima a materialului si pierderi minime, optimizarea pieselor se face cu ajutorul unui program specializat, cea mai importanta veriga o reprezinta profesionalismul colegilor nostri din departamentul de proiectare.

Experienta noastra in sluba dumneavoastra

Plastic Prest va pune la dispoziție serviciul de Consultanta. Prin experienta dedicate a echipei de vanzari veti beneficia de cele mai bune solutii. Plastic Prest asigura consultanta in alegerea placilor si accesoriilor pentru garantii reale de 10 ani.

Transport GRATUIT

Transportul se realizeaza la grupaj cu flota Plastic Prest sau cu parteneri prin colaborare cu bursa de transport. Prin integrarea transportului in serviciile Plastic Prest  aveti garantia livrarii placilor in cele mai bune conditii.

Fix cum ai nevoie

Personalul dedicat asigura consultanta pentru revanzatori atat prin cunostinte de specialitate cat si prin materiale puplicitare (mostrare, bannere, standuri). Datorita produselor variate, a dimensiunilor standardizate si a deschiderii, pentru a acoperi cat mai mult din cerintele pietei parteneriatul este un real succes.

Parteneri de incredere

Fiecare relatie de business pe care o cladim este un parteneriat! Suntem partenerul tau pe acest segment nu suntem doar un simplu funizor de servicii! Cladim parteneriate cu clientii asa cum cladim parteneriate si cu furnizorii nostrii de servicii astfel putem sa-ti oferim cele mai bune servicii.

  • Ti-am explicat cine suntem

  • Ti-am demonstrat ce facem

  • Ti-am aratat cum facem

  • Ti-am spus cu cine colaboram

de incredere

Suntem parteneri