Portofoliu

/Portofoliu
Portofoliu 2019-09-19T14:41:38+00:00

Calitatea lucrarilor in timp ne recomanda

Intr-o lume in care se impune o simbioza intre calitate si eficienta, trebuie sa ne adaptam la evolutia tehnologica si necesitatile colaboratorilor si pentru ca am imbratisat acest concept atat de bine, cele mai importante brand-uri din lume au ales sa lucreze cu noi pentru ca dumneavoastra sa regasiti calitatea lucrarilor noastre in produsele lor. Mai jos va prezentam o parte din proiectele noastre si modul in care ne-am confirmat pozitia de lider pe piata din domeniu.

In cadrul acestei lucrari, la solicitarea beneficiarului și in urma consultantei acordate de echipa noastra, ca un rezultat al brainstormingului constructiv si colaborativ, am utilizat Policarbonat premium industrial de 25 mm, culoare bronz.

In cadrul acestui proiect am utilizat Policarbonat premium industrial de 10mm cu mai multe camere, adus pe comanda, cu lungimea de 12 ml. De asemenea, pentru realizarea acestei lucrari am utilizat inclusiv sistem de imbinare din aluminiu tip presor.

Mandri ca suntem in inimile romanilor, de aceea am cautat sa fim un partener fidel al brandului nostru national. Pentru ca automobilul nostru consacrat reflecta calitatea unor lucrari exceptionale am dorit sa ne ridicam la standarde inalte si, in cadrul acestui proiect, am utilizat Policarbonat premium industrial de 10 mm, opal multicameral, respectiv profile din aluminiu si hidroizolatii. A fost un proiect dificil care a durat un an si am montat peste 20.000 mp de policarbonat premium.

Proiectul a constat in realizarea unei amorsari de suprafata pentru difuzie vapori, respectiv bariera vapori. A fost realizat un strat final din membrana armata cu poliester 5kg/mp la care s-a adaugat bitum modificat SBS ce are o flexibilitate la rece de pana la – 20 grade. Credem cu tarie ca pentru orice tip de proiect trebuie sa punem in valoare toata experienta acumulata si pasiunea care ne recomanda.

Noi precum si cel mai renumit lant de hoteluri din lume, suntem pregatiti intotdeauna sa raspundem cu promptitudine solicitărilor dumneavoastra. Pentru un eveniment exceptional este nevoie de un cadru de inalta finete si un standard greu de egalat de aceea echipa noastra a fost de acord sa colaboreze si cu renumitul brand, sens in care am realizat un proiect de invelitoare policarbonat compact de 10mm pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o ambianta cat mai placuta atunci cand aveti un eveniment special.

In cadrul acestui proiect am hotarat sa ne depasim limitele prin abnegatie și profesionalism. Am realizat un sistem complex prin amploare dar si dificultate de luminatoare cu dimeniuni de 4 x 36 m. Baza a fost realizata din tabla cutata iar sistemul de fixare al arcadelor a fost conceput de asa natura incat sa se potriveasca oricarei situatii din teren. Si pentru ca stim sa lucram cel mai bine cu policarbonatul, l-am folosit pe cel de 16mm opal, multicameral, fixat cu profile presoare garnituri speciale, cunoscute de specialisti sub numele de EPDM.

Cine a trecut prin Pitesti stie ca una dintre cele mai aglomerate si importante piete din oras este cea situata in cartierul Gavana, un loc in care intalnesti persoane pretentioase dornice de calitate si bun gust. Chiar si aici am reusit sa ne impunem stilul caracterizat de profesionalism si eficienta. In cadrul acestei lucrari am mers in parteneriat de consultanta si am proiectat si realizat un sistem de luminatoare care sa deserveasca clientii pietei dar si mici agricultori ce au nevoie de un mediu cat mai prielnic pentru a pastra in conditii optime legumele comercializate.

Cel mai prezent brand local pe piata automobilelor din Ramnicu Valcea a dorit sa se bucure de profesionalismul nostru si ne-a solicitat expertiza in realizarea unor luminatoare pentru sediile deservite de acestia. Le-am reconditionat pe cele vechi si am reusit sa punem in valoarea structura existenta la un nivel ridicat.

Cine nu a auzit in Romania despre vestitul parc de agrement cu piscine din Calimanesti – Caciulata. Oricine viziteaza aceste locuri, chiar si in trecere, o sa gaseasca 2 piscine exterioare si 2 interioare cu apa termala, modernizate, situate in incinta bazei de tratament a Complexului Balnear Cozia. De asemenea, piscinele Oltul comunica cu Cozia Aqua Park prin intermediul drumului de acces, situat de-a lungul falezei raului Olt. Si pentru ca este un parc de agrement foarte vizitat si apreciat de turisti, ne bucuram sa va spunem ca si noi am contribuit activ la modernizarea acestuia. Am folosit peste 1500 mp de policarbonat premium industrial de 16mm opal pentru acoperisurile structurilor de bazine.

În cadrul acestui proiect, am demontat placile degradate, am reconditionat structura si am montat policarbonat de 10 mm opal, multicameral cu rezistenta impotriva grindinei. Mai trebuie sa mentionam ca pentru aceasta lucrare am oferit beneficiarului o garantie de 10 ani pentru situatii de spargere sau ingalbenire, deci avem certitudinea ca multi ani proiectul va arata la fel de bine ca atunci cand l-am finalizat.

Toti stim ca un brand international ori o multinatioanala va cauta sa fie cat mai atenta cand este vorba de propria imagine si va alege sa lucreze cu cei mai buni. Astfel, reprezentantul de top al acestui profil a ales sa lucreze cu noi si ne-a permis sa ne ocupam de zona cea mai importanta care-i reprezinta – banzinariile. In cadrul acestei lucrari, am realizat pergola de 13 m, din policarbonat de 25 mm, culoarea bronz. Acesta est ranforsat cu rezistenta sporita la incarcari. Montajul a fost realizat de echipa noastra de profesionisti cu profile presoare si garnituri EPDM pentru a permite dilatatiile si contractiile pe lungimi mari. Trebuie sa va mai spunem ca am fost foarte apreciati pentru implicarea de care am dat dovada, inclusiv pe zona de consultanta.

Asa cum ne ocupam de propria noastra imagine, am ales sa ne ocupam de imaginea partenerilor nostri. Aceasta este deviza noastra cand este vorba de abnegatia profesionala. Daca doriti sa ne vizitati sa va convingeti de afirmatiile anterioare, va asteptam la adresa din Pitesti, Calea Câmpulung nr.5G unde puteti sa vizitati hala noastra de productie unde am folosit, pentru pereti, sistemul click de 40 mm.

Alegeti cu mare atentie atat policarbonatul cat si sitemele de imbinare si fixare, deoarece alegerea corecta face diferenta in timp. PLASTIC PREST asigura consultanta de specialitate privind alegerea placilor de policarbonat, transportul si montajul, totodata garantia oferita pentru lucrarile executate de PLASTIC PREST este de 10 ANI.