Despre noi

/Despre noi
Despre noi 2019-09-19T10:13:21+00:00

Sa ne prezentam

Compania Plastic Prest a fost infiintata in anul 2009 iar misiunea noastra este de a asigura consultanta de specialitate in alegerea si montarea placilor de policarbonat.

Ce este policarbonatul

Policarbonatii (PC) alcătuiesc un grup de materiale polimerice termoplaste, care conțin în structura lor grupe carbonat. Sunt materiale ușoare, rezistente, iar unele dintre varietățile produse sunt transparente, având o gamă largă de aplicații.

Unde se utilizeaza

Este un bun inlocuitor al sticlei cu ajutorul caruia putem construi, cu usurinta, sere si solarii, garduri, vitrine, acoperisuri, pereti imobili si mobili, invelitori pentru terase etc.

Ne-am propus sa distribuim informatia acolo unde este nevoie de ea si anume la destinatarul final al produsului, pentru ca acesta sa stie ce este, ce proprietati are și cum se foloseste policarbonatul.

Placile de policarbonat

Placile de policarbonat sunt niste panouri versatile fabricate din plastic dur (materialul de bază este BPA – Bisfenol A), care se gasesc intr-o mare varietate de dimensiuni, grosimi si culori. Rezistenta, durabilitatea si flexibilitatea placilor din policarbonat le-au facut sa devina un material foarte popular intr-o gama mare de sectoare: agricultura, productie, cladiri si design comercial sau aplicatii industriale.

8 proiectanți
3 designeri
6 ingineri
2 manageri de proiect

Particularitatea companiei noastre este data de faptul ca nu vinde doar placile de policarbonat, ci ofera consultanta in alegerea produselor care se potrivesc cel mai bine nevoilor clientilor. Cu alte cuvinte, ne trebuie nevoi pentru care sa oferim solutii optime, complete si eficiente.

Experienta 99%
Tehnologie 97%
Implicare 100%

DE CE SUNTEM DIFERITI DE RESTUL

Incepand cu anul 2011, ca urmare a necesitatii resimtite in piața de profil, compania noastra vine in sprijinul clientilor sai cu doua servicii noi.