Cum se monteaza luminatoarele din policarbonat?

//Cum se monteaza luminatoarele din policarbonat?

Cum se monteaza luminatoarele din policarbonat?

By | 2020-09-04T06:36:57+00:00 iunie 9th, 2020|Stiri|0 Comments

Policarbonatul comercializat de Plastic Prest poate fi utilizat intr-o gama larga de domenii dar cu precadere in industria de tamplarie termoizolanta si in sectorul de fatade cortina.

Sunt recomandate pentru executia de cupole, luminatoare, copertine, panouri solare, pereti cortina, elemente de compartimentare, sere, garduri etc. De asemenea, Plastic Prest ofera solutii similare si in cazul constructiilor fonoizolante ce asigura protectia fonica a autostrazilor.

Astfel, pentru o descriere generala a modului in care echipa Plastic Prest utilizeaza in avantajul clientilor policarbonatul o sa discutam de montarea placilor celulare din policarbonat. Acestea se pot face vertical, inclinat sau practic orizontal, cu o panta minima de 5 grade si cu celulele perpendiculare pe coama acoperisului.

Pentru o buna ventilare si pentru evitarea aparitiei condensului in interiorul celulelor, acestea vor fi inchise cu banda autoadeziva din aluminiu in partea superioarasi cu banda autoadezivade aluminiu microperforata, in partea inferioara. Montarea placilor din policarbonat este ultima operatie dupa executarea celorlalte lucrari de constructii a caror efectuare ar putea deteriora placile (ex.: lucrari de sudura, de vopsitorii etc.).

Placile din policarbonat se pot gauri?

Pentru gaurirea placilor de policarbonat se vor folosi burghie conice cu viteza mare (1.000 pana la 1.500 rotatii /min.) Gaurile trebuie date la o distanta nu mai mica de 10 mm de la marginea placii. Atentie ca diametrele gaurilor sa fie mai mari decat cel al suruburilor ( ex: 10 – 12mm pentru suruburi de 6 mm). Aceasta pentru a lua in calcul si fenomenul de dilatatie.

Dorim sa ne axam in cadrul acestui articol pe luminatoarele din policarbonat. Astfel, utilizarea unor luminatoare din policarbonat sau a unor luminatoare din sticla contribuie la economisirea energiei electrice. De asemenea, ajută la creșterea stării de bine a celor din cladire, prin existenta unei cantitati mari de lumina naturala.

Concret, avantajele incontestabile ale implementarii unor luminatoare policarbonat sau a unor luminatoare sticla sunt urmatoarele:

  • Asigura un aport generos de lumina naturala;
  • Rezista la transfer termic ridicat;
  • Au o structura usoara de sustinere;
  • Ofera un grad inalt de protectie impotriva razelor UV si a radiatiilor;
  • Asigura un grad inalt de izolatie fonica;
  • Ofera un aspect arhitectural deosebit;

In concluzie, pentru ca suntem alaturi de clientii si partenerii nostri cu servicii de consultanta in domeniu dorim sa va oferim un ghid de montaj al acestui tip de luminatoare.

Expertii nostri sunt mereu gata sa indeplineasca aceasta sarcina pentru dumneavoastra intr-un timp scurt, eficient si la costuri foarte accesibile.

 

 

Va multumim pentru atentie si va invitam sa descrcati, la nevoie, aceste pliante, daca le considerati utile. De asemenea, echipa Plastic Prest va invita sa distribuiti continutul acestui articol persoanelor interesate de aspectele prezentate mai sus.

 

 

Leave A Comment