Panourile din plexiglas marca Plastic Prest, demne de cartea recordurilor

/, Stiri/Panourile din plexiglas marca Plastic Prest, demne de cartea recordurilor

Panourile din plexiglas marca Plastic Prest, demne de cartea recordurilor

By | 2020-09-04T06:48:04+00:00 mai 22nd, 2019|Promotie, Stiri|0 Comments

Luni, tablourile demne de Cartea Recordurilor. Singurele din lume realizate pe plexiglas, au fost inaugurate pe panourile fonice de la Ramnicu Valcea.

Aceste lucrari au fost realizate de Adrian Luta, un profesor de pictura din Ramnicu Valcea. Aceste intentioneaza sa puna orasul pe harta lumii artistice si sa tranforme urbea intr-o uriasa opera de arta.

Astfel, Ramnicu Valcea se poate mandri cu singurele picturi stradale din lume realizate pe plexiglas, in ulei, intr-o tehnica si cu o cromatica speciala care imbina pictura cu grafica, in culori vintage, finalizate cu lacuri fosforescente.

 

Lucrearea situata pe o strada paralela cu raul Olanesti, care taie municipiul in doua, chiar in centrul orasului, a fost realizata, pe 58 de panouri fonice din plexiglas marca Plastic Prest din Pitesti, cu dimensiunile de 2,30/3 m.
Este o lucrare impresionanta care masoara aproximativ 200 de metri lungime si care a inceput in urmă cu mai putin de un an. Realizările profesorului de pictura au ca tinta stabilirea unui record care sa fie omologat de Cartea Recordurilor.
Cu aceasta ocazie ne mandrim de faptul ca vom contribui la atingerea unui nou record. Mai precizam ca acest tip de tablouri personalizate va scoate in evidenta un aer modern si rafinat al orasului si, de ce nu, ale altor orase care vor urma exemplul.

De asemenea, tablourile acrilice, realizate pe materialele din plexiglas de la Plastic Prest sunt ideale pentru decoratiuni ale apartamentelor modern mobilate, birourilor si sediilor de firme, unde se doreste impresionarea clientilor, in primul rand prin eleganta si amenajarea acestora. De asemenea, se pot folosi la decorarea cafenelelor, barurilor si restaurantelor cu specifice moderne, hotelurilor, receptiilor, etc..

Leave A Comment